Logo
Logo

Bli medlem i Jallabarn 2024

Junis, är en barnorganisation med över 12 000 medlemmar upp till 15 år. Vi har 200 föreningar i hela landet och 1300 ledare.
Jallabarn är en av de föreningarna som finns i Sundsvall och Härnosand och har trygga och nykter verksamheter med trygga ledare, och är öppet när andra har stängt.

VAD VI GÖR I JALLABARN :)
Vi har inte en fast lokal utan samlas i olika ställe beroende på vädret och typ av aktiviteten. Vi jobbar med olika inriktning, dagaktiviteter, lovaktiviteter, picknick, äventyr, läger och Junisparty. vi pysslar, målar, odlar, badar, paddlar, dansar, sjunger, resar och leka roliga leker och allting annat; små och såsom stora skapande verksamhet.
Ledarna i Jallabarn är över 16 år, och har gått grundutbildning och går alltid på mer utvecklande kurser inom ledarskap och olika intressanta kursspår - dessutom blir det gemensamma aktiviteter, förbundsinformation och erfarenhetsutbyte med andra Junis-ledare från hela landet!
Alla Junis ledare ställer sig bakom förbundets profilfrågor samt är medlemmar i IOGT-NTO-rörelsen.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemskap i föreningen under 2024. Du ansluts också till Junis.

Medlemslöfte

Som medlem i Junis lovar jag att vara en schysst kompis. Jag lovar att visa hänsyn och låta alla vara med och bestämma. Jag lovar också att inte använda alkohol och andra droger.