Logo
Logo

Ledaranmälan sommarläger 1-4 aug Skåne

Välkommen till Skånes sommarläger 1-4 aug i Barnens By, Hästveda

Alla kan vara med och göra kul saker för barnen. DU är välkommen att vara med hela lägret, del av eller komma ut under dagen och hålla i några kul aktiviteter. Tillsammans kan vi göra skillnad för fler barn!

Tid

Torsdag 2024-08-01 10:00
till och med
Söndag 2024-08-04 16:00

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2024-07-28 13:00

Vilka dagar kan du närvara?

Kommer du sova på lägret de dagar du är där? eller kommer du ut över dagen? Allt för att vi ska kunna ge dig bästa förutsättningar!

Behöver du hjälp med transport till eller från lägret?

Under lägret kommer vi göra olika aktiviteter så som lekar, pyssel, sport, kvällsaktivitet, bad mm. Vad vill du göra? Vad vill du hålla i? Tillsammans skapar vi kul aktiviteter. Denna fråga är viktig att svara på för att vi tillsammans ska kunna göra bästa planeringen. Det är ju tillsammans vi ska planera och genomföra. Några tankar som kommit upp sedan innan är.... mer "fri tid" - vad kan vi då erbjuda? Nya lekar, nytt pyssel och gamla godingar! Andra sätt att "röra på sig" som inte är bollsport? Olika alternativ för bästa förutsättningar? ...... alla förslag är lika viktiga! Sen kan vi inte alltid genomför alla, men vi kan skapa en bra "lägerbank" av aktiviteter.

Vad är viktigt att vi vet för att göra ett så bra läger som möjligt för just dig?

Något annat?????