Logo
Logo

Spökrunda Vänersnäs Solgården

 64f758e4b14cb-spkrundafrallaaffisch1png.png

 

Varmt välkomna på Junis Spökrunda/promenad som genomförs på Solgården, Vänersnäs som ligger utanför Vänersborg mot Vargön. Kör försiktigt in på den smala grusvägen in mot Solgården (finns en skylt) och kör över fartguppen försiktigt, det kommer vara många barn, unga och vuxna runtomkring området. Var beredd på att det blir ont om parkeringsplatser, välj då att parkera innan ni kör in till Solgården och gå in gemensamt. Vid Solgården finns det en stor parkering och där utgår promenaden efter betalning: Vuxen 60 kr Barn: 40 kr om ditt barn blir medlem i Junis Älvsborg så är entrén gratis Skriv in ditt barn i Junis Älvsborg på vår hemsida www.junis.se/alvsborg  Swishmöjligheter finns på plats.

Rundan är i skogsterräng och det är svårt att ta sig runt med något på hjul tyvärr.  Spökrundan är för alla åldrar och vuxna, och det brukar vara en väldigt uppskattad spöktur. NI får gärna ha med er ficklampor (går att låna också mot pant) men ta inte med för stark ficklampa då det förstör upplevelsen för både dig och andra som vill gå turen. Vi hoppas att ni alla kommer trivas i skogen tillsammans med de levande väsen som bor där.. Efteråt finns det fika att köpa! Läs gärna mer om vad Junis är för en barnorganisation på www.junis.se/alvsborg eller junis.se  Ps. vi rekommenderar att inte ta med sig hund under turen, då det kan vara skrämmande för både hunden och besökare men även de som formar spökrundan. Hjälp oss att sprida eventet! Välkomna!

Tid

Lördag 2023-11-04
17:00-19:00

Plats

Vänersborg

Kör mot Vargön, Vänersnäs och sväng in till vänster mog Gaddesanna, och därinne på den vägen,sedan in till höger finns Solgården, skylten visar in till höger. Kör en bit till på en smal grusväg så är ni strax framme. Ta det lugnt, stressa inte..det kommer vara mörkt och många bilar och människor som rör sig i området.

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2023-11-04 18:30

Entré

Tillval