Logo
Logo

Halloweenläger/familjeläger 2023

Hej!

Vad kul att ni vill komma på vårt Halloweenläger! För att delta på våra läger, ska ni bo i Älvsborgs distrikt och/eller barnen bli eller vara medlemmar i Junis Älvsborg. Det blir allt från att spöka, pyssla, leka, tävla, äta god mat till att skratta mycket tillsammans! Under lördagskvällen klär vi ut oss till spöken eller vad en nu vill klä ut sig till och så bjuder vi in allmänheten till en spökrunda mellan 17-19, jättekul & spännande för alla åldrar! Solgården ligger väldigt vackert vid Vänern och har både skog och gräsyta bredvid.

Varmt välkommen att anmäla er till årets Halloween/familjeläger som i år är på Solgården, Vänersnäs.

Vi längtar att få träffa er!  

64ef8f5be5769-inbjudanhalloween23png.png

 

Information om anmälan

När ni anmäler er väljer ni antal vuxna och sedan det antal barn som ska delta. Barnen ska vara medlemmar i Junis/UNF eller så blir de medlemmar i samband med anmälan. 

Vill ni anmäla fler än fyra barn? Hör av er till Malin så löser vi det. 

Hör av er om ni har några frågor!

Mer info kring lägret: Start: Det är dropin från kl.13.00  under fredagen på Solgården Slut: Klockan 14.00 på söndagen är lägret avslutning tillsammans

Att tänka på: Kläder efter väder (varma kläder, badkläder om en vill, mössa, fleece, utomhuskläder som är tåliga, regnkläder och spökkläder /finns några kläder att låna om en vill) Mediciner  Handduk och sängkläder (lakan, örngott,påslakan) Bra skor för utomhus (även stövlar) Har du frågor? Maila eller ring Malin Westergren 

Psst! Är du 13 år och uppåt och vill vara med som hjälpledare, så går det fint! Kontakta oss så du blir involverad i olika uppdrag! Begränsat antal platser: Det finns bara ett visst antal platser pga sängplatser. Så anmäl er snabbt. . Föräldrar/anhörig: Alla vuxna är med och deltar under lägret aktivt, du har själv ansvar för ditt/dina barn. Kostnad:  Vuxen 500 kronor Barn: 300 kr (då ingår medlemsskap i Junis året ut)  

Tid

Fredag 2023-11-03 13:00
till och med
Söndag 2023-11-05 14:00

Plats

Vänersborg

Halloween/familjelägret är på Solgården, som ligger på Vänersnäs, Vargön strax utanför Vänersborg.

Åk mot Vargön, mot Vänersnäs i 6 km, sväng vänster i en snäv kurva efter skylten Gaddesanna/Vänersnäs Därefter ett par kilometer till, så ser ni skylten Gaddesanna till vänster, sväng in där och därefter till höger finns en skylt som det står Solgården på, innan ni kommer fram till Gaddesanna. Kör in på den lilla vägen försiktigt, det finns fartgupp, längst ner på den lilla vägen finns en grusparkering och då är ni framme! Välkomna!

Anmälningsformulär

Entré

Tillval

Välj det antal barn du vill anmäla.

Den vuxnas namn. Skriv bådas namn om ni är två vuxna.
Skriv den e-postadress ni vill ha bekräftelse och information till.

Har du några allergier/kostval anger du det här.

Namn och telefonnummer till en anhörig.

Vi tar en del bilder på lägret. Några bilder kan komma att läggas ut i våra sociala medier eller användas i marknadsföringen av lägret och Junis. Vi skriver aldrig ut personernas namn.

Fototillståndet gäller för alla anmälda deltagare.

Barn 1

Har barnet några allergier/kostval anger du det här.

Barn 2

Har barnet några allergier/kostval anger du det här.

Barn 3

Har barnet några allergier/kostval anger du det här.

Barn 4

Har barnet några allergier/kostval anger du det här.

Finns det något annat vi behöver veta?

Betalning

Entré
Tillval
Totalt