Ledarutbildningsdag

Välkommen till Skåne och Blekinges utbildningsdag för Junis-ledare 15 augusti. Vi kommer att ha en friluftsdag och vara i Skrylle naturreservat som är Lunds största natur- och friluftsområde. Vi kommer under dagen att gå igenom flera av de nya material som Junis arbetat fram. Det blir tipsrundor, lekar, tips på utomhusträffar och friskus-träffar. Perfekt inspiration inför höstens verksamhet! Vill du redan nu titta igenom materialen finns de under fliken Junis-träffar och tipsrundor www.junis.se/ledare/forening/

Tag med egen matsäck samt kåsa eller mugg. Möjlighet att grilla kommer att finnas. Vi kommer att ha med dricka och ordna fika. Tänk på att ange i anmälan om du har några allergier eller specialkost.

Vi är utomhus hela dagen, rör oss en del i lekar och övningar så bekväma kläder efter väder.

Junis Skåne och Junis Blekinge står för kostnaden för alla deltagare och resersättning går att erhålla. Har du anmält dig men inte kan komma är det viktigt att du hör av dig och avbokar. 

Kontakt
Krister Karlsson
krister.karlsson@junis.se

Yngve Svensson
pys@iogt.se

 

Tid

Lördag 2020-08-15
10:00-16:00

Plats

Skryllegården ligger direkt öster om vägen mellan Dalby och Södra Sandby, ca 12 km öster om Lund. Längs vägen är det skyltat mot Skryllegården. Vid Skryllegården finns en stor parkering vilken är gratis. Samling utanför Skryllegården 10:00.

Anmälningsformulär

Anmäl dig senast: 2020-08-08 08:10:00

Namn och telefonnummer till någon anhörig (om det skulle hända dig något under utbildningsdagen).
I vilken förening är du ledare?

Hanteringen av dina uppgifter