Logo
Logo

RESERVLISTA Sommarläger 2022

Sommarlägret är fullbokat och detta är en reservlista. Vi kommer att kontakta er om det blir platser lediga, det kan bli med väldigt kort varsel om t.ex. någon blir sjuk. Hör ni inget från oss så fanns det ingen plats och vi hoppas att vi då ses på ett annat Junis-arrangemang längre fram. Sommarläger

Välkomna till Junis sommarläger 4-7 augusti i Barnens By, Hästveda.

Ett läger där alla Junisar i Skåne är inbjudna.

Sommarlägret är ett läger där vi är ute hela dagarna men sover inne, alla måltider äter vi ute och all aktivitet är ute. Så kläder efter väder är bra!

Vi har elektronikfritt läger, ni får inte ha någon elektronik så som tex mobiler, plattor, smartklockor eller liknande. Hos oss leka och umgås alla. De barn som önskar kommer att få lov att ringa eller sms:a god natt på kvällen. Barnen får då låna en mobil av oss ledare.

Skulle dina föräldrar behöva komma i kontakt med dig eller någon av oss ledare går det bra att ringa Jenny som är lägeransvarig och finns på plats hela lägret.

Ålder 6-15 år och kostnaden för lägret är 250kr. Medlemskap krävs, är du inte medlem så blir du enkelt det på www.junis.se/skane

Kontakt Jenny Bolting 0730234506 jenny.bolting@iogt.se

Tid

Torsdag 2022-08-04 14:00
till och med
Söndag 2022-08-07 14:00

Plats

Barnens by, Hästveda

Anmälningsformulär

Entré