Logo
Logo

Sommarläger 2022

Sommarläger

Välkomna till Junis sommarläger 4-7 augusti i Barnens By, Hästveda.

Ett läger där alla Junisar i Skåne är inbjudna.

Sommarlägret är ett läger där vi är ute hela dagarna men sover inne, alla måltider äter vi ute och all aktivitet är ute. Så kläder efter väder är bra!

Vi har elektronikfritt läger, ni får inte ha någon elektronik så som tex mobiler, plattor, smartklockor eller liknande. Hos oss leka och umgås alla. De barn som önskar kommer att få lov att ringa eller sms:a god natt på kvällen. Barnen får då låna en mobil av oss ledare.

Skulle dina föräldrar behöva komma i kontakt med dig eller någon av oss ledare går det bra att ringa Jenny som är lägeransvarig och finns på plats hela lägret.

Vi behöver din intresseanmälan senast den 29 maj och vi skickar ut ett bekräftelsemejl i vecka 22. Tänk på att göra en intresseanmälning för varje barn som önskar vara med på lägret. Begränsat antal platser.

Ålder 6-15 år och kostnaden för lägret är 250kr. Medlemskap krävs, är du inte medlem så blir du enkelt det på www.junis.se/skane Avgiften ska vara betald innan lägret startar. Inbetalning görs till: Junis Skånes bankgiro: 835‑2254 eller Junis Skåne Swish: 123 379 58 46

Var noga med att skriva vilket eller vilka barn ni betalar för.

För att lägret skall bli så bra som möjligt för barnen och för att vi ska kunna planera och förebygga är det viktigt att vi har så mycket information som möjligt. Det gör det lättare för oss att ge ditt barn en positiv lägervistelse. Skriv gärna ner sådant som kan vara av betydelse för vistelsen. Det kan vara sådant som är viktigt för att barnen skall känna sig trygg, lättare att sova, diagnoser, medicinska åkommor, svårigheter, medicinering mm..... 

Ytterligare information kommer i samband med bekräftelsen. Har du frågor? Kontakta oss gärna.

Varmt välkommen till oss på Junis och Barnens by!

Kontakt Jenny Bolting 0730234506 jenny.bolting@iogt.se

Tid

Torsdag 2022-08-04 14:00
till och med
Söndag 2022-08-07 14:00

Plats

Barnens by, Hästveda

Anmälningsformulär

Entré

SLUT

Publicering av foto och video. Det händer att vi fotograferar och spelar in rörlig video på våra arrangemang. Ange här om det är ok att sådant material där ditt barn finns med publiceras, exempelvis i medlemstidning, sociala medier och/eller på webbplats.

Har barnet någon sjukdom/allergi som ledarna bör känna till? I så fall vilken/vilka?

Behöver ditt barn några mediciner? Fyll i listan nedan. Tänk på att det gäller ALLA sorters läkemedel även så som vitaminer, värktabletter vid behov... OBS! Lägg alla mediciner i en påse, märk med barnets namn och lämna tillsammans med listan till Jenny Bolting när du lämnar ditt barn.

Detta är viktigt att ni vet om mitt barn för att lägret ska bli så positivt som möjligt.

Namn, målsman eller annan närstående vuxen 2, telefon (bostad och mobil)

E-post som vi kan skicka svar till. Gärna till mer än en vuxen. Var tydlig med vilken e-post som hör till vem.

Välj ett kostval

Har ni angett annat kostval i föregående fråga så utveckla svaret här.