Logo
Logo

Junis sommarläger

Junis sommarläger

Vi följer utvecklingen av Coronapandemin och följer folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi kommer att vara utomhus stora delar av lägret, vi är noga med handhygien och använder pappershanddukar istället för handdukar.  Vi har begränsat antal platser och alla barn sover i sängar i rum med 3-4 deltagare. Det kan bli så att lägret ställs in med kort varsel beroende på Covid-19. Givetvis betalar vi tillbaka anmälningsavgiften om lägret skulle ställas in. 

Junis sommarläger 2021 är ett samarrangemang med Junis Skåne och Junis Blekinge.
 
Vi kommer under lägret att vara mest utomhus oavsett väder. Ta med kläder för både bus och mys. Mobilen behövs inte utan lägret kommer att vara fullt med aktiviteter. Finns behov av att ringa kommer det att finnas tillfälle.

Vi behöver din intresseanmälan senast den 18 juni och vi skickar ut ett bekräftelsemejl senast en vecka innan lägret. Tänk på att göra en intresseanmälning för varje barn som önskar vara med på lägret. Begränsat antal platser.

Kostnad för lägret är 250kr om du är medlem i Junis. Avgiften ska vara betald innan lägret startar, avgiften betalas till Junis Skånes bankgiro: 835-2254. 

Är du inte medlem blir du det vid lägerstarten och betalar 50kr för medlemskap hela 2021.

I Junis är vi noga med säkerheten och vill vara uppmärksamma på att förebygga och förhindra olyckor och skador. Det är mycket sällan något sådant händer på våra arrangemang, men det är ändå klokt att förbereda sig.

För att lägret skall bli så bra som möjligt för er och ert barn är det viktigt att vi har all information om barnet. Det gör det lättare för oss att ge ditt barn en positiv lägervistelse. Skriv ner sånt som kan vara av betydelse för ditt barns vistelse. Tex diagnoser, medicinska åkommor, svårigheter, medicinering mm.....

(Då ALLERGI finns så är citrusfrukter förbjudna under lägrets gång).

(Tänk på att inte använda starka dofter under lägrets gång).

Varmt välkommen till oss på Junis och Aspan!

Kontakt
Jenny Bolting
0730234506
jenny.bolting@iogt.se

Tid

Lördag 2021-07-31 09:30
till och med
Tisdag 2021-08-03 15:00

Plats

Aspan kurs och lägergård, Ronneby.

Anmälningsformulär

Entré

Publicering av foto och video. Det händer att vi fotograferar och spelar in rörlig video på våra arrangemang. Ange här om det är ok att sådant material där ditt barn finns med publiceras, exempelvis i medlemstidning och/eller på webbplats.

Har barnet någon sjukdom/allergi? I så fall vilken/vilka?

Behöver ditt barn några mediciner? Fyll i listan nedan. Tänk på att det gäller ALLA sorters läkemedel även så som vitaminer, värktabletter vid behov... OBS! Lägg alla mediciner i en påse, märk med barnets namn och lämna tillsammans med listan till Jenny Bolting när du lämnar ditt barn.

Detta är viktigt att ni vet om mitt barn för att lägret ska bli så positivt som möjligt.

Namn, målsman eller annan närstående vuxen 1, telefon (bostad och mobil)

Namn, målsman eller annan närstående vuxen 2, telefon (bostad och mobil)

E-post som vi kan skicka svar till. Gärna till mer än en vuxen. Var tydlig med vilken e-post som hör till vem.

Välj ett kostval

Har ni angett annat kostval i föregående fråga så utveckla svaret här.