Logo
Logo

Film Ljungfälleskolan hösten 2021

Anmäl dig till höstens filmvisning på Ljungfälleskolan!
Du anmäler dig genom att fylla i dina uppgifter nedan. När du går på filmen blir du medlem i Junis. Du betalar för aktiviteten i samband med anmälan. 

Måndagar kl. 16:00 i motionshallen (källaren).
50 kr för 3 filmer. 
Snacks och dricka får tas med (INTE nötter, godis eller läsk)

När du går på filmen blir du medlem i Junis. Avgiften är en aktivitetsavgift som föreningen tar ut. Som medlem är du försäkrad, du får medlemstidningen Struten och erbjudanden om att hänga med på andra aktiviteter med Junis. 


Program
8/11 - Familjen Bigfoot (1h 25 min)
22/11 - Operation Nordpolen (1h 28 min)
6/12 - En pudel i flocken (1h 36 min)

Filmens längd är baserad på vad som står på baksidan av DVD-fodralet. Det innebär att filmen kan bli klar några minuter tidigare än angivet. Vi hoppas ni har överseende med detta.


Vi vill uppmärksamma dig som förälder på några saker:
När ditt barn går på film innebär det att ditt barn slutar på fritids. Personalen följer med de barn som vill gå på film från fritids till motionshallen. Du hämtar ditt barn utanför motionshallen när filmen är slut. Junis tar över ansvaret för barnen när de är på filmen och vi har självklart alltid vuxna ledare på plats.


Obs! När du anmält dig skickas ett automatiskt bekräftelsemail ut. Kolla i skräpposten om du inte fått något, för ibland hamnar det där. 

Tid

Måndag 2021-11-08 16:00
till och med
Måndag 2021-12-06 17:30

Anmälningsformulär

Entré

Barnets namn
Barnets personnummer

Skriv namn och telefonnummer till målsman/anhörig.

Finns det något annat vi behöver veta?

Betalning

Entré
Totalt