Bli medlem i Distrikt Junis Skaraborg 2021

Välkommen till Junis Skaraborg!

Här kan alla mellan 7-15 år bli medlemmar helt gratis.

Du kommer här under att få kryssa i att du:

* Godkänner föreningens stadgar.
Stadgar = föreningens nerskrivna regler om tex. årsmöte och styrelse. Alla Junisföreningar i Sverige har samma stadgar och de beslutas på Förbundets kongress, där vi i Skaraborg deltar.

* Accepterar hanteringen av dina personuppgifter.
Föreningens medlemsregister tillhandahålls av vårt förbund och administreras enbart av distriktskonsulenten. Registret behövs för att vi ska få föreningsbidrag.

*Lova vårt medlemslöfte.
Junis grundsatser är: Demokrati, Solidaritet och Nykterhet. Vi strävar efter att alla barn ska få växa upp i en demokratisk, trygg och nykter miljö där man är snäll mot varandra. Junis tillhör inget politiskt parti eller kyrka/religion.

* För att bli medlem måste du på nästa sida slutligen verifiera att du vill bli medlem. Detta gör man antingen direkt via SMS eller inom 24 timmar via mejl. Det går bra att använda en förälders SMS eller mejl.
Det är för att man enbart kan bli medlem genom att antingen betala en medlemsavgift eller bekräfta sitt medlemskap med namnteckning eller digitalt via SMS/mejl. Om våra bidragsgivare vill kontrollera oss måste vi kunna visa upp verifieringarna för dom.

Varmt välkommen till Junis!

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemskap i föreningen under 2021. Du ansluts också till Junis.

Medlemslöfte

Som medlem i Junis lovar jag att arbeta för ett bättre samhälle utifrån IOGT-NTO-rörelsens grundsatser. Därmed lovar jag att leva helnyktert, det vill säga att inte använda alkoholdrycker med högre alkoholhalt än 2,25 volymprocent, narkotika eller andra gifter med berusande effekt.