Bli medlem i Junis förbundsförening 2020

I Junis förbundsförening kan du som är upp till och med 15 år bli medlem i Junis!

Junis förbundsförening har ingen egen verksamhet, utan är en förening som slussar vidare medlemmar till föreningar som har verksamhet. Efter att du ansökt om medlemskap i föreningen kommer förbundskansliet att flytta ditt medlemskap till den förening som ligger närmast där du bor. Förbundet tar inte ut en medlemsavgift men eventuellt gör den lokala föreningen det. Medlemsavgiften brukar variera mellan 40-100 kr.

BLI MEDLEM
Vill du bli medlem kan du bli det direkt här på vår hemsida. Har du frågor? Då kan du mejla oss på ebas@junis.se.

OM JUNIS
IOGT-NTOs Juniorförbund, Junis, är en barnorganisation med över 12 000 medlemmar upp till 15 år. Vi har 200 föreningar i hela landet och 1300 ledare.

I Junis händer mycket. Vi sysslar med teater, film, läger, disco, pyssel, cirkus, sport, utflykter, bakning och mycket mer! All verksamhet bygger på Junis grundsatser: demokrati, solidaritet och nykterhet.

Föreningens stadgar

Hanteringen av dina uppgifter

Du ansöker nu om medlemskap i föreningen under 2020. Du ansluts också till Junis.

Medlemslöfte

Som medlem i Junis lovar jag att arbeta för ett bättre samhälle utifrån IOGT-NTO-rörelsens grundsatser. Därmed lovar jag att leva helnyktert, det vill säga att inte använda alkoholdrycker med högre alkoholhalt än 2,25 volymprocent, narkotika eller andra gifter med berusande effekt.